Ahogy lecsaptak a Balatonra a tavasz első napsugarai, úgy indultunk mi is felfedezni, milyen élményeket tartogat a tó márciusban. Most a déli parton kalandoztunk, Balatonlelle környékén, ahol a virágzó barackfák, a tanúhegyek hullámzó panorámája és a szőlőtőkék között zabolázatlanul éledező természet ismét levett minket a lábunkról. A We Love Balaton fotósa, Kőrösi Tamás képgalériában örökítette meg a tó ezer arcának egyikét.

Akárhányszor indulunk el a Balaton környékét felfedezni, mindig tud meglepetéseket okozni a tó. Múlt héten hatalmas szélviharra ébredhettek azok, akik a tópart mellett jártak, azonban Balatonlelle közelében, a látrányi dombok tetején mi a szikrázó napsütésben élveztük a tavasz első pillanatait. 

A virágot bontott barackfák, a szőlőtőkék közt vígan éledező természet és a tanúhegyekkel ölelt balatoni panoráma boldog csendjét csak fotósunk kamerájának megnyugtató kattogása töltötte meg. A szavak helyett azonban beszéljenek a képek, élvezzétek ti is a kósza napsugarak és a virágzó fák között felbukkanó Balaton ezer arcának egyikét. Ha pedig kíváncsiak vagytok, milyen volt a tóra lecsapó szélvihar, akkor a tajtékzó hullámokról készült képgalériánkat itt nézhetitek meg.

Címkék