Keresés EN

Ez is érdekelheti

látnivalók & kultúra

Balatonfüreden debütál a We Love Balaton első pop-up kiállítása

Az idei TEDxBalatonon debütál oldalunk születésnapi kiállítása. Június 10-én, szombaton Balatonfüreden debütál az Analógia című kiállításunk pop-up verziója.

Online magazinunk idén 10 éves, a jubilálást egy kiállítássorozattal ünnepli meg szerkesztőségünk idén nyáron. Kőrösi Tamás – aki oldalunk állandó fotósa – analóg képei lesznek láthatók elsőként Balatonfüreden a TEDxBalaton konferencián június 10-én, szombaton.

Analógia pop-up

We Love Balaton útjai során rendszeresen előkerül az analóg kamera a digitális mellett, így amikor ezeken a fotókon visszaköszön a Balaton utánozhatatlan hangulata, egyértelművé válik, miért is éli ma reneszánszát ez a technika. 

Az északi és a déli parton egyaránt megörökített pillanatokban keveredik a jóleső nosztalgia a máig ismerős, hamisítatlan nyári pillanatokkal.

Az északi és a déli parton egyaránt megörökített pillanatokban keveredik a jóleső nosztalgia a máig ismerős, hamisítatlan nyári pillanatokkal.

Az Analógia pop-up kiállításunkon bárki ízelítőt kaphat ezekből a képekből, amit aztán egy bővebb verzióban a nyár folyamán több helyszínen elérhetők lesznek.

A TEDxBalaton konferenciának a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ ad otthont, ahol 14 előadó prezentációja vár az érdeklődőkre, például Nyáry Krisztián, Wettstein Domonkos vagy Harcsa Beáta szerteágazó, Balatonhoz köthető témáival. Az esemény június 10-én, szombaton 14 órától kezdődik, ahol természetesen szerkesztőségünk is ott lesz. 

A TEDxBalaton a VeszprémBalaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jön létre. Az eseménynek a We Love Balaton is hivatalos médiatámogatója. Jegyeket itt tudtok venni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Látnivalók & kultúra

3 szemet gyönyörködtető kastély a Balaton környékén

Építészeti remekművek, másik kort idéző terek és tárgyak, legendás szerelmi szálak – három Balaton környéki kastély, amelyek mindegyikre remek példa.

Neked ajánlott

A