100 férőhelyes teraszon kóstolhatjuk meg Szigligeten a budai Gléda Vendéglő ételeit.
A nyár beköszöntével a budapesti Gléda Vendéglő mellett már a Balatonon is várja vendégeit. A Szigligeti vár lábánál megnyitott pop-up étteremben a nyárra hangolt Gléda-klasszikusok kaphatók, de kifejezetten a Balatonra készült fogások is szerepelnek a menüben, írja az étterem közleményében.
„A csopaki Márga bisztró vezetésekor sok tapasztalatot szereztem a balatoni vendéglátásról. A Balatonnak van egy semmihez sem fogható, különleges vibrálása, amit nagyon szeretek. Biztos vagyok benne, hogy ez a nyár egy igazán intenzív időszak lesz a Gléda életében, de szeretem, szeretjük a kihívásokat. Remélem, hogy nem csak Budán, hanem Szigligeten is sokan ellátogatnak hozzánk. Mindkét Gléda Vendéglőben az a célunk, hogy aki bejön hozzánk, jól érezze magát, kikapcsolódjon, szórakozzon miközben finomakat eszik-iszik a családtagjaival, barátaival vagy épp üzleti partnereivel” – mondta el Deli János, a Gléda tulajdonosa.
„A csopaki Márga bisztró vezetésekor sok tapasztalatot szereztem a balatoni vendéglátásról. A Balatonnak van egy semmihez sem fogható, különleges vibrálása, amit nagyon szeretek. Biztos vagyok benne, hogy ez a nyár egy igazán intenzív időszak lesz a Gléda életében, de szeretem, szeretjük a kihívásokat. Remélem, hogy nem csak Budán, hanem Szigligeten is sokan ellátogatnak hozzánk. Mindkét Gléda Vendéglőben az a célunk, hogy aki bejön hozzánk, jól érezze magát, kikapcsolódjon, szórakozzon miközben finomakat eszik-iszik a családtagjaival, barátaival vagy épp üzleti partnereivel” – mondta el Deli János, a Gléda tulajdonosa.
A pop-up vendéglő egy felújított csárdaépületben található, ahol 100 fős terasz egészíti ki a helyszínt. Az itallapon a legfinomabb borok mellett a Gléda saját márkás pezsgője is helyet kapott, de aki a nyári melegben egy hűsítő koktélra vágyik, az is megtalálja számítását.