Keresés EN

Ez is érdekelheti

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, vagy csak nyeregbe pattannának az enyhe napokon.

Aktív

Hogyan alakul át fesztiválhelyszínné egy elbányászott tanúhegy krátere? Fotók

Az egykori halápi bazaltbánya sci-fibe illő helyszíne adott otthont a Hello Wood Builder Summit építőfesztiválnak. Az építést most koncertek, bulik váltják fel, mert július 14-én startol a Kráter zenei minifesztivál.

Hello Wood Builder Summit Európa legkülönlegesebb építőfesztiválja, a Hello Wood eddigi legnagyobb és legtöbb résztvevőt felvonultató eseménye. A 8 napos építészeti tábor és fesztiválhoz egy hatalmas tájseb, az egykori halápi bazaltbánya adja a posztapokaliptikus hátteret. 

Az építésztábor fókuszában a bontás-építés, a beavatkozás és a természetesség, a hiány, az üresség és a feltöltődés viszonya áll. A fesztivál központja a Monument of Builders” nevű installáció lesz, amit a résztvevők közösen építenek meg. Az eseményt egy mindenki számára nyitott zenei minifesztivál zárja.

Kráter 2023

július 14. és 15. között a Kráter fesztiválra a hazai DJ-k mellett olyan előadók érkeznek, mint az Analog Balaton, Sisi, Lil Frakk, 6363, Kale Lulugyi és a Wavy Budapest. A kétnapos zenei fesztivált a Hello Wood és a Katttarzis szervezi.

A fesztiválra ingyenes transzfer jár Veszprémből és Tapolcáról is. A következő fotók mutatják be, hogyan építették fel el a Kráter helyszínét. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Aktív

Télen csobbanni a Balatonban? – Vízparti szaunák a tó körül

Egy panorámás szaunából nézni a téli Balatont igazi testet és lelket is feltöltő program. Mutatjuk, hol van erre lehetőség a szállodákon kívül.

Aktív

7 könnyű balatoni túra a tél végére

Érdemes kihasználni a hétvégén még tartó februári tavaszt, és meghódítani néhány panorámás magaslatot, végigjárni egy tanösvényt.

Neked ajánlott

A