Az egykori halápi bazaltbánya sci-fibe illő helyszíne adott otthont a Hello Wood Builder Summit építőfesztiválnak. Az építést most koncertek, bulik váltják fel, mert július 14-én startol a Kráter zenei minifesztivál.

Hello Wood Builder Summit Európa legkülönlegesebb építőfesztiválja, a Hello Wood eddigi legnagyobb és legtöbb résztvevőt felvonultató eseménye. A 8 napos építészeti tábor és fesztiválhoz egy hatalmas tájseb, az egykori halápi bazaltbánya adja a posztapokaliptikus hátteret. 

Az építésztábor fókuszában a bontás-építés, a beavatkozás és a természetesség, a hiány, az üresség és a feltöltődés viszonya áll. A fesztivál központja a Monument of Builders” nevű installáció lesz, amit a résztvevők közösen építenek meg. Az eseményt egy mindenki számára nyitott zenei minifesztivál zárja.

Kráter 2023

július 14. és 15. között a Kráter fesztiválra a hazai DJ-k mellett olyan előadók érkeznek, mint az Analog Balaton, Sisi, Lil Frakk, 6363, Kale Lulugyi és a Wavy Budapest. A kétnapos zenei fesztivált a Hello Wood és a Katttarzis szervezi.

A fesztiválra ingyenes transzfer jár Veszprémből és Tapolcáról is. A következő fotók mutatják be, hogyan építették fel el a Kráter helyszínét. 

Címkék