Gálaműsorral és extra produkciókkal vár július 14-én és 15-én a Cirkuszok Éjszakája Balatonlellén. A Magyar Nemzeti Cirkusz 70 fős utazó társulata különleges, kibővített előadással készül – visszatér a porondra a balesetet szenvedett brazil motoros hölgy, Alice is. Eplényben július 15-én egészen éjfélig csodálhatjuk libegőről a tájat, és izgalmas csillagászati előadásokon is részt vehetünk.

Balatonlellén a Cirkuszok Éjszakája alkalmából napközben cirkuszi parádéra és felvonulásra, este pedig a Szenzáció fehérben című gálaműsorukra várják a nézőket. A Magyar Nemzeti Cirkusz 70 fős utazó társulata sztárvendégekkel és az extrákkal érkezik, és itt lép újra porondra a „Halálgömb” produkcióval a szolnoki előadáson balesetet szenvedett brazil motoros hölgy, Alice is.

Az esti előadások előtt porondlátogatáson és felvezető programokon vehettek részt,  az extra kibővített műsort követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen találkozni és fotót készíteni a porondon.

Az artistaművészek az előadás alatt talpig fehérben lépnek porondra, a cirkusz a látogatókat is arra biztatja, fehér szettben érkezzenek.

További információt a Magyar Nemzeti Cirkusz weboldalán találtok.

Éjszakai libegőzés Eplényben

Nyolcadik alkalommal kerül sor Eplényben, a Síaréna Vibe Parkban a Libegők Éjszakára július 15-én. A program délután 4-kor kezdődik a Nappali csillagunk c. előadással a völgyben, majd távcsöves Nap- megfigyeléssel folytatódik a hegytetőn. Este 7-től 11.30-ig Az égi kövek rejtélyes világa című, a meteoritokról szóló előadás lesz a völgyben és esti távcsöves csillagles a hegytetőn. 

Libegőzni egész nap, 10-től éjfélig lehet, a downhill bringásokat 10-től este fél 9-ig várják.

A programok egy része ingyenes, mások nem, de mindegyik előzetes regisztrációhoz kötött. A távcsöves programokra libegővel lehet feljutni, ehhez a helyszínen tudtok libegőjegyet venni.  A részleteket itt találjátok.

Címkék