Keresés EN

Aktív

A legújabb vizes játszótér, ahová érdemes elvinni a gyerekeket a nyáron

Ha gyerekekkel nyaralunk, a véget nem érő strandolást néha felválthatjuk a Balatonnál egy-egy izgalmas vizes játszótérrel is, ahol a mozgás és a kalandok közepette azért hűsölhetnek is a kicsik és nagyok egyaránt. Erre adunk egy szuper tippet most.

2022-ben nyitotta meg kapuit a DRV (Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.) új, ismeretterjesztő és szórakoztató komplexuma, a Vizek háza élménypark Siófok és Zamárdi határán, a Vadkacsa utcában. Képgalériánkban mutatjuk be a helyszínt.

Az élményparknak egy bemutatóterem, egy vizes játszótér és egy tanösvény is a része. A vizes játszótéren a vizes szakma műtárgyait szemléltető játékokat, interaktív makettasztalt találunk, de a vízszűrők egyes rétegeit bemutató mezítlábas tanösvény, a „víz útja sétány” is a gyerekek rendelkezésére áll.

A bemutatóteremben szemléletformáló installációk, oktatási anyagok, kis kémikus sarok és egy interaktív Balaton-makett várja az apró érdeklődőket.

A Vizek háza élménypark szerda kivételével minden nap nyitva tart 9 és 19 óra között. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

A brunchtól a korcsolyázásig – Ilyen egy tökéletes téli nap a Balatonon

?>

Az ünnepi készülődés közben vagy után jól jön egy olyan nap, amikor a Balaton látványa segít egy kicsit lelassulni és kisimítani az idegeinket.

Ingyenes jégpálya nyílik Keszthelyen

?>

December 15-én Keszthelyen, a Balaton-parton egy kör alakú, 20 méter átmérőjű, ingyenes jégpálya nyílik.

Így hangolódj az ünnepekre a Balatonnál! – Alternatív adventi kalendárium

?>

Az ünnepi rohanásra az egyik legjobb gyógyír a téli Balaton, ahol színes programokkal és elcsendesedésre hívó helyszínekkel hangolódhatunk.

Advent a Balatonnál – 15 szuper program decemberre

?>

Nyakunkon a december, közeleg a karácsony, és erre a Balaton körüli vendéglátóhelyek is felkészültek.

Neked ajánlott

A