Tizedik alkalommal hirdették meg az Év kutyabarát helye kampányt. Mutatjuk a balatoni nyerteseket.

A Kutyabarát.hu portál 2014 óta minden évben megszervezi az Év Kutyabarát helye kampányt, amelyre idén is több új kutyabarát szálláshely és vendéglátóhely jelentkezett. A szavazatok alapján a kampány több kategóriájába is került balatoni hely. 

A cukrászda kategória díjait mindkét esetben balatoni vendéglátóhely vitte el: a közönségdíjat a Márton Cukrászda (Balatonlelle), a Kutyabarát.hu különdíjat pedig a Gyógynövény Fagylalt Műhely (Zánka). Az étterem kategóriába egy balatoni hely került, a Zománc Bisztrócska (Vászoly), a szálloda kategóriába a Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior (Hévíz) és a Fészek – Étel és Hotel – (Zánka) jutott be. A panzió/vendégház kategória Kutyabarát Balaton különdíját a zalakarosi Jenny Vendégház szerezte meg.

Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu egyik alapítója, az Év Kutyabarát Helye kampány projektvezetője szerint „a kutyabarát turizmus fejlődésének, a kutyabarát szolgáltatások mennyiségi és minőségi növekedésének köszönhetően egyre többen szeretnék megmutatni, hogy kutyabarátok”. 

Kutyával nyaralni pedig már 100 éve is menő volt, nézzétek meg legújabb képgalériánkat!

Címkék