Keresés EN

Gasztró

Ezek a legjobb kutyabarát helyek 2023-ban a Balatonnál

Tizedik alkalommal hirdették meg az Év kutyabarát helye kampányt. Mutatjuk a balatoni nyerteseket.

A Kutyabarát.hu portál 2014 óta minden évben megszervezi az Év Kutyabarát helye kampányt, amelyre idén is több új kutyabarát szálláshely és vendéglátóhely jelentkezett. A szavazatok alapján a kampány több kategóriájába is került balatoni hely. 

A cukrászda kategória díjait mindkét esetben balatoni vendéglátóhely vitte el: a közönségdíjat a Márton Cukrászda (Balatonlelle), a Kutyabarát.hu különdíjat pedig a Gyógynövény Fagylalt Műhely (Zánka). Az étterem kategóriába egy balatoni hely került, a Zománc Bisztrócska (Vászoly), a szálloda kategóriába a Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior (Hévíz) és a Fészek – Étel és Hotel – (Zánka) jutott be. A panzió/vendégház kategória Kutyabarát Balaton különdíját a zalakarosi Jenny Vendégház szerezte meg.

Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu egyik alapítója, az Év Kutyabarát Helye kampány projektvezetője szerint „a kutyabarát turizmus fejlődésének, a kutyabarát szolgáltatások mennyiségi és minőségi növekedésének köszönhetően egyre többen szeretnék megmutatni, hogy kutyabarátok”. 

Kutyával nyaralni pedig már 100 éve is menő volt, nézzétek meg legújabb képgalériánkat!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Balatonfüredet is bevették a díjnyertes burgerek – Kipróbáltuk a Grøenk Delit

A faszenes grillen készült ételek, a burgerek és a sztékek vannak a főszerepben, de néhány füstös ízzel megkínált klasszikust is kipróbálhatunk.

Neked ajánlott

A