Keresés EN

Látnivalók & kultúra

Ennél meghittebb mini „nappalit” aligha találunk az ünnepek alatt

Karácsonyi fényekkel és kényelmes fotellel vár a Zamárditól 15 km-re található település apró buszmegállója.

A Zamárditól 15 km-re található Lulla buszmegállójának különleges története négy évvel ezelőtt kezdődött. Nagyné Kovács Jolán kezdeményezésére könyveket helyeztek el itt, úgy, hogy azokat nem kellett visszatenni a helyükre, a polcokat folyamatosan újratöltötték, írja a Sonline.hu.

A karácsonyi ünnepek előtt a buszmegállót a helyiek meghitt nappalivá varázsolták, és teszik minden évben. A kényelemről fotel, a hangulatról plüss figurák és ünnepi fények gondoskodnak, került a buszmegállóba egy hintaló is, és egy gyerekruhákkal teli bőröndöt is kihelyeztek – ezekből vihet, akinek szüksége van rá.

Az ünnepi váróval az emberek figyelmét a szeretetre, az összefogásra és a meghitt karácsonyra szeretnék felhívni. A lullai buszmegálló miatt sokan látogatnak a faluba, és igyekeznek megörökíteni az ünnepi várószobát.

(Borítókép: Lulla Facebook-oldala)

Cimkék

Kapcsolódó írás

Látnivalók & kultúra

Idén is látogatható Közép-Európa legnagyobb, templomban épített betleheme

A több mint ötven négyzetméteres, Balaton mellett található alkotást idén is megcsodálhatják a látogatók.

Hasonló tartalmak

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Látnivalók & kultúra

3 szemet gyönyörködtető kastély a Balaton környékén

Építészeti remekművek, másik kort idéző terek és tárgyak, legendás szerelmi szálak – három Balaton környéki kastély, amelyek mindegyikre remek példa.

Neked ajánlott

A