Az első 800 jelentkező kedvezményt kap a nevezési díjból.

Szerda reggel megnyílt a nevezési felület a 2023. július 15-i esemény hivatalos oldalán, a balatonatevezes.hu-n. A helyszín ezúttal is a Zamárdi Szabadstrand lesz, írja az MTI.

Az átevezés távja 8 kilométer, a résztvevők kajakkal, kenuval, SUP-pal, vagy akár sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat.



Az első 800 nevező (április 16-ig) kedvezményesen nevezhet: felnőtteknek 9000 forint, a 14 év alattiaknak pedig 7000 forint lesz az előnevezés díja, továbbá megkapják az esemény hivatalos pólóját, és a táv végén a befutóérmet is. A helyszínen nincs lehetőség nevezésre. 

A résztvevők száma az elmúlt években folyamatosan emelkedett, a rendezvény 2021-re kinőtte Fonyódot, és a jóval nagyobb létszámkapacitással bíró Zamárdiba költözött át, mondta el az MTI-nek Vida Gergely főszervező.

A Hervis Balaton-átevezés idén része lesz az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokságot felvezető Hétköznapi Hős elnevezésű eseménysorozatnak is. A világbajnokságra az átevezés résztvevői 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket.

Címkék