A Thália Nyárikert június 14. és augusztus 24. között várja a közönségét Salföldre.

A tavalyi siker után idén is kinyit a színház nyári játszóhelye, 250 fős nyitott nézőtérrel és egy fedett színpaddal – derül ki a Thália Színház által küldött közleményből.

Kamaraelőadásokkal, gyerekprogramokkal és koncertekkel készülnek, amik között két bemutató is lesz: a Madám Bizsu ősbemutatója Molnár Piroskával és egy új, gyerekeknek szóló darab is debütál Kippkopp és Tipptopp címmel. A színház három saját produkcióval készül a nyárra, a Killer Joe, a Nőt vagy életet! és a Szajré is látható lesz Salföldön. Az eseménysorozatnak otthont adó Káli Fecske Étterem és Kulturális Központ 2022 decemberében újult meg, azóta étteremként, kültéri grillezőként, kiállítótérként és szabadtéri színpadként is működik.

A Thália Nyárikert koncertfelhozatalába érkezik az Anna & the Barbies, a Kaukázus, az Európa kiadó, de a jazz rajongók is több koncertből válogathatnak.

A kaposvári Csiky Gergely Színház társulata két darabbal érkezik, a Dunakanyar és a Variációk egy rablásról című produkcióval. A repertoárban olyan darabok szerepelnek még, mint az Egy életem: Mucsi Zoltán önálló estje, a Loveshake Szabó Győzővel és Rezes Judittal, vagy a Székely stand-up Domokos Lászlóval.

A gyerekek sem maradnak szórakozás nélkül, 11 előadással várják őket is.

Részletes infókat és jegyárakat a Thália Nyárikert oldalán találtok.

(Borítókép: Kőrösi Tamás - We Love Balaton)

Címkék