A dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumban járt Bill Murray Golden Globe-díjas amerikai színész.

„Nem akartam hinni a fülemnek, mikor vasárnap délután a világhírű amerikai színész, Bill Murray bejelentkezett egy privát tárlatvezetésre a dörgicsei múzeumomba” – fogalmazott Kaáli Géza professzor, a múzeum tulajdonosa az OTS hírekhez eljuttatott közleményben.

A legendás színész magyar ismerősei társaságában hétfő délután többórás látogatást tett a Kaáli Autó-Motor Múzeumban. Kaáli professzor személyesen vezette körbe a Golden Globe-díjas színészt, majd természetesen mentek is egy kört. Bill Murray ottléte alatt elmesélte a professzornak, hogy szereti és gyűjti a régi autókat, azonban a sztárok autójának tartott Facel Vega II (1962) sosem volt meg neki.

„Most jött el az alkalom, hogy vele együtt beüljünk a múzeum ékkövébe és vezessünk egy olyan autót, amit korábban Bill csak Ringo Starr társaságában látott”

– folytatta az élménybeszámolót Kaáli Géza. Félúton helyet cseréltek és a színész vezetett vissza. „Hatalmas magabiztossággal és a rá jellemző fülig érő mosollyal élete egyik legnagyobb autós emlékének nevezte” – tette hozzá a professzor.

Bill Murray Németországban forgatott, onnan utazott Magyarországra, a napokban több helyen is feltűnt.

(Borítókép: Blikk – OTS)

Címkék