A saját kikötővel megálmodott szálloda immár megnyitotta kapuit a Balaton szerelmeseinek. Ha olyan helyet keresünk, ahol a természet közelsége, a sportolási lehetőségek és a kényelem tökéletes harmóniában találkoznak, akkor Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca, az Accent Hotels által üzemeltetett, Kenese Bay Garden Resort & Conference az ideális választás. A hotel jelenleg szeretné elérni a 4 csillag Superior minősítést.

Ez a négyemeletes szálloda, mely 153 kényelmes szobával várja vendégeit, a Balaton északi partján, Balatonkenesén található. A szálloda nem csak a pihenni vágyóknak, hanem az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is kiváló lehetőségeket kínál.

Természetközeliség és modern kényelem

Az érkezés pillanatától kezdve érezhető a szálloda különleges atmoszférája, ahol a természetközeliség és a modern kényelem kéz a kézben jár. A Kenese Bay Garden Resort & Conference vendégei azonnal otthon érezhetik magukat a tágas, világos szobákban, amelyek mindegyike kényelmes ágyakkal, belsőépítész által gondosan összeválogatott berendezéssel és minden szükséges felszereléssel rendelkezik.

A szobák nagy része lenyűgöző kilátást nyújt a Balatonra, így a vendégek minden reggel a tó látványára ébredhetnek.

Rendezvények és gasztronómia

A Kenese Bay Garden Resort & Conference étterme 280 fő befogadására alkalmas, így nagyobb rendezvények, esküvők vagy céges események lebonyolítására is tökéletes helyszín. Az étterem konyhája a helyi és nemzetközi ízek harmonikus kombinációját kínálja, a friss alapanyagokra és a kifinomult ízvilágra helyezve a hangsúlyt. Az étterem teraszán ülve a vendégek élvezhetik a Balatonra nyíló panorámát, miközben a séf különleges fogásait kóstolgatják.

Aktív kikapcsolódás a Balaton partján

A sport szerelmesei számára a Kenese Bay Garden Resort & Conference valódi paradicsom. A szálloda területén teniszpálya, kosárlabdapálya, futballpálya, egy 120 négyzetméteres fitneszterem és egy különleges hangulatú jógaterasz áll a vendégek rendelkezésére, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb sportolási lehetőséget. A vízi sportok kedvelői számára a szálloda saját kikötője és a 300 főt befogadó strand kínál remek lehetőségeket.

Wellness és panorámás szaunapark

A Kenese Bay Garden Resort & Conference wellness részlege tökéletes helyszín a teljes kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A benti és a kinti medencék közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet a fürdéshez. A benti élménymedence szépsége teljesen elvarázsolja a vendégeket, a kinti élménymedence pedig télen is fűtött, így közvetlenül a vízből csodálhatjuk a zordabb időben is a szépséges Balaton hullámait. A wellness részleg egyik legnagyobb vonzereje a balatoni kilátásra nyíló szaunapark, ahol rendszeresen tartanak szaunaszeánszokat, így a vendégek teljesen ellazulhatnak és megújulhatnak.

Konferenciák és üzleti események

A Kenese Bay Garden Resort & Conference nemcsak a pihenést és a sportolást ötvözi mesterien, hanem konferenciák és üzleti események szervezésére is kiválóan alkalmas.

„A szálloda maga meggyőzi a vendégeket, mert akik egyszer ide eljönnek, utána már nehezen fognak elszakadni ettől a környezettől. A kiváló lokáció, a természetközeliség, a part, a kikötő, a nádas, a kulináris élmények és a wellness páratlan egyediséget kölcsönöz a szállodának itt a Balaton partján. Ez a Balaton kapuja” – mondta Bartos Balázs a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatója.

A Kenese Bay Garden Resort & Conference-ről itt találtok további információkat.

(Borítókép: Kenese Bay Garden)

Címkék