Itt a nyári szezon, ha még nincs ötletünk, hova menjünk nyaralni, vagy hol érdemes szállást foglalni, ahol kényeztető pihenés és teljes feltöltődés vár ránk, akkor mutatunk egy szuper balatoni helyet. A Hévízi Tófürdő közvetlen közelében, a Balatontól kocsival mindössze negyedórára találjuk Hévíz egyetlen felnőttbarát szállodáját, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotelt, ahol remek wellness- és gasztroélmények várják a kikapcsolódni vágyó párokat és négylábú kedvenceiket is.

A szálloda összesen kilencven szobával vár ránk, de még így is inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Ezért is lehet ideális választás elsősorban a párok számára, ugyanakkor modern bisztrójából leválasztható, jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására is. A Bonvitalban pedig nemcsak mi érezhetjük remekül magunkat, hanem a négylábú családtagjaink is, hiszen a hotel erre az igényre is maximálisan felkészült.

Kiemelkedő wellnessélmények

A négycsillagos, prémiumkategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs funkciókkal is bír.

„A wellnessrészlegen a medencék, szaunák mellett kozmetikai és gyógykezeléseket is igénybe tudnak venni a vendégek.”

Kulináris kalandok

A szálloda Brix Bistro névre keresztelt à la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg. Az étterembe pedig akkor is betérhetünk, ha nem a szálló vendégei vagyunk, csak egy remek helyet keresünk, ahol ebédelhetünk vagy vacsorázhatunk.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshelykínálatában.

„A hotel három pillére, úgymint a különleges kulináris élmények, a prémiumminőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás, garancia rá, hogy az idelátogatóknak varázslatos élményben legyen részük.”

Remek programok Hévízen és környékén

A Bonvital azért is csábító célpont, mert a Hévízi Tófürdő szinte csak pár lépésre található, mely nemcsak a gyógyulni, de a kikapcsolódást kereső vendégeket is várja. Ráadásul Keszthely és a Balaton-part is mindössze negyedórára van autóval, így annak sincs akadálya, hogy csobbanjunk egyet a tóban.

Hévíz, Keszthely, valamint a környéken található települések pedig remek programokkal várnak a nyár folyamán. Hévízen például A zene mindenkié eseménysorozat keretében rendszeresek a koncertek a Zenepavilonban és a belvárosi sétányokon. Július 11. és 14. között Sörsétány néven sörfesztivált rendeznek, augusztus 16. és 20. között pedig a Hévízi Bor- és Gasztrokorzó vár minket koncertekkel, finom borokkal és remek hangulattal. Június 28. és 30. között a kocsival mindössze 10 percre található Zalacsányban rendezik meg az Örvényesvölgy Fesztivált, ahol remek koncertek, gyermekprogramok, irodalmi események és e-bike-túrák várnak ránk. Keszthelyen a labdarúgó-Európa-bajnokság meccseit nézhetjük a nyár folyamán a Zenepavilonban, július 5. és 7. között rendezik meg a KeszthelyFestet számos koncerttel és bulival. Július 31. és augusztus 4. között pedig itt is lesz borfesztivál, a 32. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep vár ránk.

A Bonvital Hotelről itt találtok további információkat, a kedvezményes ajánlatokat pedig itt tudjátok böngészni.

Címkék