Most már tényleg beköszöntött a nyári szünet. Akár rövidebb, akár hosszabb időre indulunk a Balaton környékére vakációzni, a part közelében lévő több mint 10 ALDI-ban minden szükséges hozzávalót megtalálunk, amire szükségünk lehet, az élelmiszerektől kezdve a non-food termékekig.

Akár otthon maradt valami nélkülözhetetlen dolog, kilyukadt a gumimatrac, jól jönne néhány doboz hideg fagyi, kellene valamilyen kerti eszköz, grilleznénk a barátokkal, környékbeli borokat vásárolnánk, vagy nekünk kell koordinálnunk az egész család ellátását, az ALDI-val időt és pénzt is spórolhatunk.

Az üdülők igényeit maximálisan szem előtt tartva

Az ALDI a Balaton környékén is úgy alakítja ki kínálatát, hogy az leginkább alkalmazkodjon az üdülni vágyó vásárlók igényeihez. Igen kedvező áron kínálja magas minőségű szezonális termékeit, illetve a nyitvatartás esetében is maximálisan figyelnek arra, hogy minél gondtalanabb és kellemesebb legyen a bevásárlás. A bővített termékválasztékuk miatt a grilltermékektől a fagylaltokon át a helyi borokig minden beszerezhető egy helyen, amire a baráti társaságoknak vagy családoknak szüksége lehet az önfeledt nyaraláshoz. A minőségi és gördülékeny kiszolgálás érdekében külön sátrakban találjuk meg a hűtött hazai borokat és non-food termékeket, amelyek így sokkal könnyebben és gyorsabban elérhetőek.

 

A grillezés minden hozzávalója egy helyen

Az ALDI széles, szezonális, illetve akciós kínálatában valamennyi, a kerti sütögetéshez nélkülözhetetlen alapanyag, eszköz és kiegészítő megtalálható – a faszéntől a vegán termékeken keresztül a pácolt húsokig, ráadásul remek áron. Az állandó kínálatban található friss, 100%-ban hazai húsokból válogathatunk, így bármilyen magyar vagy mediterrán fogást is elkészíthetünk. Az ételintoleranciával élők, illetve a speciális étrendet követők számára is sokféle alapanyagot kínálnak, például különböző sajtokat a vegetáriánusok számára (grillezhető camembert, mozzarella, sajtsteak, görögös halloumi), a vegán étrendet folytatókat pedig mintegy 110, zömében hazai forrásból származó zöldség és gyümölcs várja.

Ha grilleszközökre lenne szükségünk, azokat is beszerezhetjük, sőt a szabadtéri sütéshez extra kiegészítőkre is bukkanhatunk: szószok és fűszerek, kenyérfélék, alkoholmentes és alkoholtartalmú italok, snackek, kések, kötények is kaphatók. A BBQ-grillhúsok és -eszközök, Le Gusto pácok, Húsmester friss húsok, Almare Seafood halak, Wonnemeyer öntetek is ott sorakoznak a polcokon. Szezonális alkoholmentes italaik között egyaránt megtaláljuk saját márkás Aquitas extra dús ásványvizüket (Fröccsvíz), új nyári jegesteáikat: mangó- vagy kaktuszfüge-ízesítéssel, illetve frissítő limonádétermékeiket: az eperízű limonádét, amihez júliusban társul majd a mangó-citrom ízű verzió is. Emellett új dobozos üdítők – mint a Cola CAN és a Cola Zero CAN – is kaphatóak.

Magyar borok, a Balaton régió kedvencei

Azt, hogy mennyire fontosnak tartják a magyar termékek népszerűsítését és széles kínálatát, az is bizonyítja, hogy számos magyar bor mutatkozik be az ALDI Vinotéka kínálatában. Különösen figyelnek arra, hogy több balatoni borász tétele is elérhető legyen a régióban. A borokat közvetlenül a borhűtőkből vásárolhatjuk meg, így amikor hazaérünk, egyből fogyaszthatóak.

Non-food termékek a kerti eszközöktől a strandfelszerelésig

A Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővültek, ahol a non-food termékek, például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházati és háztartási termékek is elérhetőek.

Fagyi nélkül nincs nyaralás

Ezenfelül az ALDI minden tó környéki áruházban fagylaltszigeteket alakított ki, ahol – további 5-6 fagyasztóládában – a vásárlókat rendkívül gazdag fagylalt- és jégkrémválaszték várja a gombócos verziótól a tölcséresen át a pálcikás hűsítőkig tejes és vegán verzióban is.

Hosszabb nyitvatartás a főszezonban

Június 1. és augusztus 20. között az ALDI Balaton környéki üzleteit az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánította, így a nyári időszakban az alábbiak szerint alakul a nyitvatartásuk:

  • Siófok, Attila utca 74.: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Balatonlelle, Rákóczi út 309.: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Keszthely, Tündérlak út 2.: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Keszthely, Csapás út 7–9.: hétfő–szombat: 7:00–21:30, vasárnap: 7:00–20:00
  • Balatonfüred, Fürdő utca 31: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 80.: hétfő–szombat: 6:30–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Tapolca, Veszprémi út 3.: hétfő–szombat: 7:00–21:30, vasárnap: 7:00–20:00
  • Szántód, Május 1. utca 10.: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Balatonalmádi, Szabolcs utca 2.: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00
  • Balatonfenyves, Vörösmarty utca 10.: hétfő–szombat: 7:00–22:00, vasárnap: 7:00–20:00

(Borítókép: ALDI Magyarország)

Címkék