Keresés EN

Tomcsenkó Anita tulajdonos gyerekkorában minden nyarat Balatonszemesen töltött, így az Ancsika életre hívásában személyes gyermekkori élményei is inspirálták. Számos csodálatos emléke volt a már akkor is működő kertmozival kapcsolatban. Itt nyitotta meg 2020-ban férjével az Ancsika Kertmozit és Kultkertet. A déli part legrégebbi kertmozijában, amely 1923 óta várja a vendégeket, a hamisítatlan nosztalgikus hangulat multiplex dolby surround hanghatással találkozik. 

A nézőtér fedett, így esőben is megtartják a a vetítéseket, és plédeket is biztosítanak a fázós mozilátogatóknak. Leginkább családi filmek, vígjátékok és animációs filmek kerülnek műsorra, amelyekre online és a helyszínen is megvásárolhatjuk a jegyeket, de gyakran tartanak koncerteket és egyéb programokat. A büfében üdítők, popcorn, nachos, sör, bor, fröccs is kapható. Egészen augusztus 31-ig tartanak nyitva.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A