A Káli-medence szívében, Kővágóörsön nyitott pékséget és reggelizőt augusztus végén Török Andris és felesége, Major Zsófi, hátrahagyva budapesti életüket és karrierjüket. Az Andriska Pékbisztró helyén régen is pékség üzemelt, így ez egyszerre régi és új hely a faluban. A pékbisztró egy pékség, egy cukrászat és egy melegkonyha ötvözete, így ez meg is valósult – a lekvárok, a húsok és a sajtok kivételével minden saját termék. Kínálnak kovászos és „vadkovászos” kenyeret is – míg a kovászoshoz minimális élesztőt is adnak, a vadkovászosat csak lisztből és vízből készítik. Készítenek rozsos cipókat, kovászos „faluszéli” kenyeret, mákos-répás-törökmogyorós és zabos-magos kenyeret, ezenkívül többféle croissant, kifli és pogácsa, zsemle, briós és más péksütemény sorakozik a pultban.
Minden nap többféle szendvics készül, az édes reggelik hívei pedig rögtön kezdhetik valamilyen tortával is a napot. Hogy mindez készen álljon reggel 7-re, a csapat egy része már este 9-kor megkezdi a munkát. Andris éjfélkor kel, éjszaka mindent elkészítenek kollégáival a nyitásra, közben folyamatosan sütnek.