Keresés EN

A Bergmannál és a Karolinánál jóval kisebb, de szívet melengetően barátságos kis cukrászda napsütötte teraszával, kuckós belső terével hamar sokak kedvence lett. A cserépkályha, az ódon tálalószekrényen sorakozó lekvárok és a rengeteg könyv között azonnal otthon érzi magát az ember. Az Arácsiban kevesebb a véletlenül betérő vendég és a külföldi turista, mint a vízparthoz közelebb eső társaiban, ide szemmel láthatóan elsősorban törzsvendégek járnak. A házias sütemények, rendelhető torták mellett fagylaltokat és sós süteményeket is találunk.

Tipp: Mi a tökmagos pogácsa mellé tettük le a voksunkat. Bölcsen, mivel időtlen idők óta nem volt szerencsénk ennyire friss és finom pogácsához. Szintén favorit a sült túrótorta is. A helyiek esküsznek még az Arácsi-krémesre is, de ezt nehéz kifogni, mert pillanatok alatt elkapkodják.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A