Keresés EN

Tíz percre a Tagore sétány forgatagától találjuk Balatonfüred legújabb hoteljét. Az Aura Hotel hamar a város prémium szállodájává vált a szabadtéri és a hotel földszintjén található wellness-részleggel, szaunával és a mediterrán hangulatot árasztó olajbogyó-fákkal.
 
A szálloda leglazulósabb helye a Bubble Bár, ahol Kreinbacher-pezsgőket és Gyukli-borokat kortyolhatunk a pezsgőfürdő mellett. A L’Aura névre keresztelt éttermük a hotelek között átlag feletti minőséget képvisel: mindhárom napszakban választhatunk fogást az étlapról vagy rábízhatjuk magunkat a svédasztal kínálatára, de a régiós borkínálatra sem lehet panasz még az erős füredi-csopaki mezőnyben sem.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A