Keresés EN

Az Angliát megjárt magyar főurak egy csoportjának köszönhetjük a Balatonfüredi Yacht Club létezését: ők alapították meg ugyanis 1867-ben Balaton-Füredi Yacht Egylet néven és ezzel tulajdonképpen az ország első vitorlás klubját, illetve Európa egyik legrégebbi sportklubját hozták létre.

Az egyesület kiemelten foglalkozik az utánpótlás-neveléssel, a tagok döntő része jelenleg is aktív versenyző. Emellett a klub egyéb szolgáltatásokat is nyújt a kikötőjébe érkező vendégeknek: 86 hajó tud „leparkolni”, ha pedig ez megtörtént, a vitorlázó csapatok a büfében, a teraszon, a klub- vagy akár a konditeremben is ejtőzhetnek.

Tipp: Ha nincs saját hajónk, a kikötőben bérelhetünk vitorlást.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A