Keresés EN

Gasztró

Bergmann Cukrászda – Petőfi Sándor utca

71-es főút mentén egyszerre két cukrászdát is találunk a Győrben is ismert Bergmann cukrászcsalád patinás neve alatt. Az első, 1992-ben nyitott meg a Petőfi Sándor utcában, ahol a minőségen és a hagyományokon van a hangsúly mind a berendezés, mind az ott kapható sütemények és fagylaltok tekintetében. A főzött fagylaltot és a családi receptek alapján készült süteményeket, köztük a legnépszerűbbet, a klasszikus francia krémest a tágas teraszon is elfogyaszthatjuk egy jó kávé társaságában. A másik üzletüket pedig a közeli Zsigmond utcában, az Arany Csillag szálloda épületében találjuk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A