Keresés EN

Veszprémben találjuk a bivalyhússal dolgozó Bivstro-t. A budapesti Tigris fine dining étteremből, vagy a paloznaki Sáfránkert Vendéglőből korábban megismert Lukács Viktor és az Ivácson Kistermelői Gazdaságot vezető Ivácson Attila által megálmodott étterem a város piacától nem messze fekszik. Főbb alapanyagai az említett gazdaságból érkeznek, a kiegészítőket szintén kistermelőktől szerzik be. A heti menüi mellett havonta változik étlapjuk, a bivalyburgertől kezdve a bivalyragun át a vörösboros bivaly pörköltig sok különlegesség vár minket, de ehetünk nem bivalyos ételeket is. A minőségre és tisztaságra rendkívül ügyelő bisztró házi süteményekkel és családias hangulattal fogad minden idelátogatót.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A