A pincészet és a borterasz mellett a Sáfránkert Vendéglő megnyitásával teljessé vált a Homola-triumvirátus Paloznakon.

A Kerekes Sándor vezette konyha legerősebb jellemzője az innovatív, szabad tűzi konyha, hiszen a grill óriási szerepet játszik az ételek elkészítésekor. Az étlap a szezonális alapanyagoknak megfelelően állandóan változik, illetve minden nap megkóstolhatjátok a séf aktuális kreációját.

A Sáfránkert olyan különlegességekkel vár, mint a dijoni mustáros mangalicatarja, a szegfűgomba-krémleves vagy a karamellás-körtés pite. Persze a klasszikus magyaros fogások kedvelőiről és a gyerekekről sem feledkeznek meg. Az étterem borkínálatának alapját pedig a Homola-tételek alkotják, de emellett a környék és a balatoni régió legjobbjai is helyet kaptak.

Hasonló tartalmak

Admin mode