Keresés EN

Gasztró

Sáfránkert Vendéglő

A pincészet és a borterasz mellett a Sáfránkert Vendéglő megnyitásával teljessé vált a Homola-triumvirátus Paloznakon.

A Kerekes Sándor vezette konyha legerősebb jellemzője az innovatív, szabad tűzi konyha, hiszen a grill óriási szerepet játszik az ételek elkészítésekor. Az étlap a szezonális alapanyagoknak megfelelően állandóan változik, illetve minden nap megkóstolhatjátok a séf aktuális kreációját.

A Sáfránkert olyan különlegességekkel vár, mint a dijoni mustáros mangalicatarja, a szegfűgomba-krémleves vagy a karamellás-körtés pite. Persze a klasszikus magyaros fogások kedvelőiről és a gyerekekről sem feledkeznek meg. Az étterem borkínálatának alapját pedig a Homola-tételek alkotják, de emellett a környék és a balatoni régió legjobbjai is helyet kaptak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A