Keresés EN

strand & sport

Boglári Buborék Élményfürdő

A Buborék Élményfürdő a legkisebbeket várja a balatonboglári Platán strandon. Bár a Platán szabadstrand, ezáltal ingyenesen látogatható, azonban a Buborékba csak belépő ellenében mehettek be. Az 1-6 év közötti gyerekeknek szóló élményfürdő csúszdákkal, szárazföldi- és vízi játékokkal garantálja (igaz kissé borsos áron), hogy a fürdőzés valóban élmény legyen. Rossz idő esetén, vagy, ha kevésbé vizes élményekre vágytok, látogassatok el a Várdomb Kalandparkba, ami szintén remek kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. 

Tipp: Ha körülnéznél az élményfürdőben, itt megteheted!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A