Keresés EN

Gasztró

Bringatanya, Somogyi fagylaltműhely

Bringapumpa, pár alapszerszám és a háziak által főzött, legalább olyan finom, mint amilyen friss kézműves fagylaltok várnak a gyenesdiási Bringatanyán. A gyenesdiási vasútállomástól nem messze lévő átlagos kis cukrászdának tűnő somogyi fagylaltkonyhában tematikus napokkal is készülnek, például „Big chocolate” vagy „Retro icecream weekend” fedőnevekkel, de az Ország Tortája-fagylaltot is megkóstolhatod majd, ha ügyesen ütemezed az érkezés időpontját. Komoly szerviz itt helyben nincs, viszont a közelben van egy hely, ahol nem csak a bringádat teheted rendbe, de kölcsönző is működik. Az itteniek szívesen elmagyarázzák merre és hova, de táblák is segítik majd az eljutást. A gyenesi Hal- és Termelői Piac szintén közel van, így ha komolyabb falatoznivaló után néznél, akkor sem kell feltétlenül a lángos-hamburger nyomvonalra tévedned.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A