Keresés EN

strand & sport

Fonyód Városi szabadstrand

Fonyód hét szabadstrandja közül az egyik legnagyobb a „Városi”, ami a Vitorlás utcánál várja a fürdőzni vágyókat. Két irányból juthattok le a partra: a vasút felől, vagy a strand túlsó végéről egy kis kapun. 

Az ide látogatókat nem fogja nagy meglepetés érni, minden megvan itt, amit egy strandtól megszoktunk: játszótér, büfék, öltözők és egy nagy füves terület, amit egész jól karbantartanak. Ami különlegessé teszi ezt a partszakaszt, az a kilátás, ugyanis egész nap a túlparti Badacsony vonulataiban gyönyörködhetünk.

Tipp: Ha körülnéznél a strandon, kattints ide!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A