Keresés EN

A névadó Halas Karcsi alias Csibrák Károly három évtizedig sütötte halait Zamárdiban, az örökséget azonban 2023 májusától már fia és menye viszi tovább. A hagyományosan pünkösd környékén nyitó retró műintézmény csak frissen sütött vagy főzött busával, keszeggel és fogassal látja vendégül a betérőket, mi több, te választhatod ki az áldozatot. A hely specialitása egészben sült kősüllő és a rántott haltej, de a halon túl is létezik a világ, így cigánypecsenye, rántott karaj és palacsinta is szerepel az étlapon. Nem meglepő, hogy a legjobb halasok között emlegetett kifőzdében fél óránál is többet kell várni egy hekkre, de a várakozási idő elüthető fröccsözéssel-sörözéssel is, amikor meg megkapjuk az ételt, nem kérdés, hogy visszatérünk még ide.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A