Elhunyt a legjobb halasok között emlegetett kifőzde, Halas Karcsi büféjének névadója és legendás halsütője.

„Köszönjük mindenkinek, aki önzetlen segítségét felajánlotta a gyógyulása érdekében. Sajnos nem nyerhetünk meg minden csatát" – írják a Halas Karcsi büféje Facebook-oldalon, a posztban tegnap, február 27-én közölték a hírt, hogy Csibrák Károly, azaz Halas Karcsi elhunyt.

Csibrák Károly csak frissen sütött vagy főzött busával, keszeggel és fogassal látta vendégül a betérőket. Specialitása az egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt, de a halon túl persze más is (például cigánypecsenye vagy palacsinta) is szerepelt az étlapon.

A több mint három évtizede működő zamárdi büféről azt írják, nem zár be, az örökségét fia és menye viszi tovább.

Címkék