Keresés EN

Balatonlellén, a Kishegyen található a Hegyi Csárda. A kanyargós úton fölfelé már gondolhatjuk, hogy egy nem mindennapi panoráma fogad minket a teraszról. Szép időben akár a Badacsonyig is ellátni, ami naplementekor tökéletes fotózási lehetőséget kínál.

A kínálatban olyan magyaros fogások szerepelnek, mint a libacomb medvehagymás törtburgonyával és párolt lilakáposztával vagy a mákosguba – természetesen újragondolt köntösben. Gulyást ne keressünk az étlapon, ez a vendéglő minden ízében klisémentes szeretne maradni.

Az italok között a házi szörpök viszik a prímet, büszkeségük a bodza, amit saját maguk termesztenek és készítenek. A pálinkákat a Panyolay Pincészet biztosítja, de érdemes kiemelni a saját teresztésű és előállítású Irsai Olivér szőlőpálinkát is, amelyet vétek volna kihagyni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A