Keresés EN

Ha Badacsonyból Káptalantóti irányába indulsz, jobb kéz felé az egyik leágazásnál egy út szélére letámasztott, piros bicajt találsz. Itt, a Tóti-hegy oldalában, a Hegymög dűlőn áll az Istvándy Pincészet. „Farm, ahol élünk”-hangulat, szürkemarhák és kergetőző kutyák közt kacskaringózik fel az út a pincéig, ahol a Balatonra néző teraszon élvezheted az Istvándy család borait, mangalicakolbászait vagy szőlőleveit.

A helyszínen részt vehetsz borkóstolón, akár élőzenével is, Istvándy Gergellyel bejárhatod a birtokot egy oldtimer Cabrio Barkasszal, a gyerekek és a gyereklelkű felnőttek pedig kötélcsúszdázhatnak is. 2016 nyarán megnyitották piknikbárjukat is, ahol a kötetlenebb fröccsözésé és nyugágyban fetrengésé a főszerep. Ha csak Istvándy borokat szeretnél, azt megtalálhatod Káptalantótiban a Liliomkert piacon és az Istvándy Borműhelyben.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A