Keresés EN

látnivalók & kultúra Gasztró

Káli Fecske Étterem és Kulturális Központ

Tavaly decemberben adták át a Káli-medencében fekvő Salföld új kulturális központját, a Káli Fecske Étterem és Kulturális Központot, ami a régi iskolaépület romjain létesült. A Káli Fecske nevű étteremben a finom ízélményektől kezdve a tartalmas eseményeken át egészen a kerti parti hangulatig sok mindent megélhetünk, hiszen egyszerre egy étterem, egy beltéri kiállítótér és egy szabadtéri grillkert egyben. Ezenkívül egy szabadtéri színpad és egy fagylaltos pult is kapott itt helyet, hogy télen-nyáron várhassa vendégeit. A 2023-as nyári szezonban koncertek, színházi előadások, moziestek, kortárs fotográfiai és képzőművészeti kiállítások, gasztroesemények várhatók, szombat délelőttönként pedig gyermekprogramok gazdagítják a Káli Fecske kulturális programjait.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A