Keresés EN

A Köveskálon található, Szabó Gyula nevével fémjelzett Káli Kövek Borászat célja a helyi szőlő- és borkultúra régi dicsőségét visszaállítani. Jellemzőek rájuk a dűlőszelektált fehérborok, hiszen a borász célja megmutatni a vidék jellegzetességeit.

Ennek a célnak megfelelően a borászat külön kóstolóteremmel és borterasszal is rendelkezik; utóbbin egy-egy borkóstolás vagy borvacsora idején a környékbeli termelők gasztró-különlegességeit is megkóstolhatjuk.

Gyula sztorija éppúgy közönségdíjas, mint a borai. Ha látod, jellegzetes szakálláról rögtön ráismersz, ha pedig ráismertél, kérd meg, hogy egy pohár Káli Kavics mellett mesélje el, miért költözött a környékre és hogyan alapított borászatot néhány barátjával.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A