Keresés EN

strand & sport

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

A Kehida Termál-, Gyógy- és Élményfürdő 2400 m²-nyi vízfelülettel, 13 medencével és egy 94 méteres, hang- és fényeffektekkel felszerelt óriáscsúszdával várja a kikapcsolódni és gyógyulni vágyókat. A kinti részen egy 34-36°C-os gyógyvizes ülőmedence és egy úszómedence, bent súlyfürdős és nyakzuhanyos medence várja a vendégeket.

A zavartalan pihenésre vágyóknak kialakítottak egy Csend-szobát is, csak felnőttek részére. A három szintes élményfürdőben 28°C-os vízben élvezhetjük a pezsgést és a masszírozó elemeket, emellett egy sodrómendence is gondoskodik a gondtalan szórakozásról.

Kisgyerekes családok részére bébipancsoló, pelenkázóval felszerelt babamama-pihenőszoba és bébicsúszda is kialakításra került. A strandon kapott helyet a poolbár, a pancsolók és a hullámmedence, amelyek egy része csak szezonálisan üzemel.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A