Németh Miklós a birkózószőnyegről érkezett a déli part egyik eldugott falujába, hogy feleségével belevágjanak a borkészítésbe. A munka nagy részét maguk végzik, és ragaszkodnak a magas minőséghez. Főleg a helyi fajtákra alapozzák a tételek nagy részét, az olaszrizlingre és kékfrankosra építenek.
Miklós a sportolók szenvedélyével és kitartásával vágta bele magát a szőlészet kihívásaiba: a fehér szőlők között olaszrizlinget, és chardonnay-t találtok náluk, utóbbiból pezsgő is készül. Fontos számukra, hogy a régen méltán híres termőhelyet újra visszahozzák a köztudatba, ezért programokkal is készülnek a Kőröshegyre látogatóknak: ha a borok születése is érdekel, részt vehettek egy Dűlő túrán, vagy borkóstolókon is, a webshopjukon pedig megrendelhetitek a kedvenceteket.
Mivel nincs állandó nyitvatartásuk, kóstolás előtt jelentkezzetek be az itt található elérhetőségeken.