Keresés EN

Gasztró

Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok

Németh Miklós a birkózószőnyegről érkezett a déli part egyik eldugott falujába, hogy feleségével belevágjanak a borkészítésbe. A munka nagy részét maguk végzik, és ragaszkodnak a magas minőséghez. Főleg a helyi fajtákra alapozzák a tételek nagy részét, az olaszrizlingre és kékfrankosra építenek.
 
Miklós a sportolók szenvedélyével és kitartásával vágta bele magát a szőlészet kihívásaiba: a fehér szőlők között olaszrizlinget, és chardonnay-t találtok náluk, utóbbiból pezsgő is készül. Fontos számukra, hogy a régen méltán híres termőhelyet újra visszahozzák a köztudatba, ezért programokkal is készülnek a Kőröshegyre látogatóknak: ha a borok születése is érdekel, részt vehettek egy Dűlő túrán, vagy borkóstolókon is, a webshopjukon pedig megrendelhetitek a kedvenceteket.

Mivel nincs állandó nyitvatartásuk, kóstolás előtt jelentkezzetek be az itt található elérhetőségeken. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A