Németh Miklós a birkózószőnyegről érkezett a déli part egyik eldugott falujába, hogy feleségével belevágjanak a borkészítésbe. A munka nagy részét maguk végzik, és ragaszkodnak a magas minőséghez. Főleg a helyi fajtákra alapozzák a tételek nagy részét, az olaszrizlingre és a kékfrankosra építenek. Miklós a sportolók szenvedélyével és kitartásával vágta bele magát a szőlészet kihívásaiba: a fehér szőlők között olaszrizlinget és chardonnay-t is találunk náluk. Fontos számukra, hogy a régen méltán híres termőhelyet újra visszahozzák a köztudatba, ezért programokkal is készülnek a Kőröshegyre látogatóknak: ha a borok születése iránt is érdeklődünk, részt vehetünk egy dűlőtúrán, vagy akár borkóstolókon is, a webshopjukon pedig megrendelhetjük a kedvenceinket.
Tipp: Mivel nincs állandó nyitvatartásuk, kóstolás előtt az itt található elérhetőségek valamelyikén néhány nappal előbb érdemes bejelentkezni.
