A keszthelyi barbecue- és füstölthús-rajongók zarándokhelye, a főutcán található Repeta Ételbár a nyárra bezár, Németh Tamás pedig a gyenesdiási termelői piacon levő egységébe költözik le füstölögni.
Tamás sokévnyi tapasztalattal, sok címmel és elismeréssel rendelkező profi szakács, akinek öt-hat éve „beleivódott az orrába a füst”. Ragaszkodik a minőséghez és nem dob akármit a rácsra: Duroc-sertéssel, mangalicával, Charolais-marhával és tanyasi csirkével dolgozik, a szószokat pedig saját maga készíti. Ha van ideje, szívesen mesél a barbecue művészetéről és nem tudsz olyan kérdést feltenni, amivel zavarba hozod.
Tipp: A Konyha 2.0-t ősszel is nyitva találod a különféle gasztrofesztiválok idején. Látványfőzésre, bográcsozásra és sok füstre számíts!