Keresés EN

A déli parttól alig húsz kilométerre fekvő, 300 hektáros Krisna-völgy egy vallási közösség, ökofarm és turisztikai látványosság egyben. Az itt élő közösség javarészt önellátó, például az áramfogyasztás egy jó részét is a napkollektorokkal állítják elő. Zöldség- és gyümölcstermesztésükből kóstolót is kaphatsz, ugyanis itt működik a Govinda Étterem is, ahol a salátáktól kezdve a rózsavizes limonádén át a mézben tocsogó édességekig találkozhatsz vegetáriánus fogásokkal.

Ha kedvünk tartja különféle tematikus programokon, workshopokon vagy éppen a színpompás kavalkádot felvonultató Krisna-völgyi búcsún vehetünk részt a Völgyben.

Tipp: Szállás a völgy területén belül korlátozott számban áll rendelkezésre, de Somogyvámoson egészen biztosan el tudnak helyezni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A