Keresés EN

Gasztró

Lelkem kisvendéglő

Dörgicse Fő utcáján hatalmas kerttel, diófák árnyékában találjuk a családias és rendkívül barátságos Lelkem kisvendéglőt. Reiner Viktor séf már vezetett lakáséttermet Budapesten és dolgozott külföldön is, a Lelkemet pedig Ferencz Nikolettával közösen nyitotta meg a mesés faluban. Nincs sok asztal, így csak előzetes foglalással lehet ebédelni vagy vacsorázni, nem futószalagon készülnek az ételek sem. Helyi termelők alapanyagaival dolgoznak, csodás tányérok kerülnek ki a konyháról, mellé helyi borokat és szörpöket kínálnak. Itt arra is van idő, hogy minden vendéggel személyes kapcsolatba kerüljenek. Egy nagyobb felújítás után 2023 augusztusától újra várják azokat, akik különleges ízélményekre vágynak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A