Keresés EN

Gasztró

LIDO Kávézó & Borbár

A balatonlellei LIDO Kávézó & Borbár nemcsak a rockzenével és BBQ-füstölgésével tűnik ki, hanem szaftos burgereivel és LIDO rántott húsával is. A hely mögött a maga lazaságával és profizmusával Nyúzó Imre és a budapesti Vokál Rock Bisztró áll, azonban itt kevesebb flanc, több rockzene vár, ugyanakkor fantasztikus ízekben lehet részünk. A hely előtt egy tágas terasz áll, ahonnan végig is nézhetjük, hogyan sülnek a húsok az oda kihelyezett szmókerben, de egy húslevesre gazdagon és egy Steve kapitány kedvence - nagyétkűeknek (BBQ-oldalas hagymás törtburgonyával) fantázianevű ételre is be lehet nevezni itt. Egész évben nyitva tartó helyként tarthatjuk számon, így télen-nyáron élvezhetjük a jobbnál jobb grillételeket, nem beszélve a balatoni borokról és a koktélokról.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A