Keresés EN

A 8 szobás és 4 lakosztályos Mala Garden****, küllemében és hangulatában siófoki szomszédaitól jelentősen eltér, hiszen a minimalista építészeti megoldásokat a balinéz díszítőelemekkel ízlésesen ötvözi. Közvetlenül a vízpartra épült, nyáron a teraszáról, télen a nagy ablakokon át lehet bámulni a megunhatatlan balatoni panorámát.

Balatoni pizzériákból és trattoriákból Sió-csatornát lehetne rekeszteni a környéken, ellenben az ázsiai konyha képviselőivel. A siófoki Mala Gardenben viszont egész évben pirítják a thai tésztát. A keleties hangulatú étterem-hotel konyhája összességében mégis inkább világinak mondható. A sokféle hatást (mexikói, magyar, thai) ötvöző étlap és a buddhás-keleties dizájn mégsem egy füstölőboltos ízlésficamban egyesül, hanem egy visszafogott hangulatú étteremben. A kávézóban pedig a szaunázás vagy egy thai masszázs után saját készítésű cukrászkülönlegességek is várják a kulináris kényeztetésre vágyókat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A