Keresés EN

A Matróz olyan, mintha a fővárosból költöztettek volna le egy fiatalos borbárt a füredi villasorra. A helyet Kövessy Szabolcs belsőépítész álmodta meg, arculatát pedig Bonta Gáspár tervezte: a hal alakú fatáltól az étlapig szinte minden részletből visszaköszönnek a vízhez vagy a vitorlázáshoz kapcsolódó részletek.

Az újhullámos helyre több okból be is lehet térni: fröccsözhettek a vitorlázók történeteit hallgatva vagy éppen rendelhettek a látványkonyhájukban készülő street food-ok közül. Velős pirítóst, lángost és torokhorzsoló kisfröccsöt ne igazán keressetek itt, viszont az átlagnál magasabb árak jó helyi borokat és igényes étlapot is hoznak magukkal.

Tipp: Az éjszaka császárai se szomorkodhatnak, hisz péntek és szombat este a Matróz pörgős bulihellyé alakul át.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A