Keresés EN

Gasztró szállás

Mi a Kő Étterem – Káli-medencei Borok Háza

A Mi a kő-t, más néven a Káli-medencei Borok Házát Trombitás Tamás képzőművészből lett borász álmodta meg Köveskálon 2013-ban.

A hely étterem és borbolt egyben. Megtalálhatóak benne a környék borai: Pálffy, Liszkay, Ódor, Kőróka, Scheller, Fodorvin, Káli Kövek, Kaal Villa és persze a Trombitás Borház palackjai. Emellett a barátok borai is megtalálhatóak a polcokon, így egészül ki a kínálat déli parti tételekkel vagy akár tokaji borokkal.

Az étlap egyoldalas és havonta váltják az aktuális alapanyagoknak megfelelően. Így lesz székelykáposzta a kora őszi töltött paprikából, vagy jönnek be késő ősszel a vadakból készült ételek. Az étlap mellé táblás ajánlat is dukál, ha van valami hirtelen jött ötlet vagy alapanyag.

A Mi a kő hangulata egyszerű és otthonos: fa székek és asztalok, kandalló, csipketerítők, felújított fa bútorok, a falakon pedig Tamás képzőművész-barátainak munkái.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A