Káptalantóti régi parókia épületében 2022-ben coworking és coliving iroda nyílt. Nem véletlen, hogy egyre több közösségi irodát üdvözölhetünk a Balatonnál, hiszen hidat képez a home office és a munkahelyre járás között: egyszerre kínálja az elvonulás és a kikapcsolódás lehetőségét és ad új ismeretségeket, kapcsolódást a helyiekkel.

A Parókia Coworking 6-8 asztalt biztosít a munkavégzésre, valamint van egy helyiség telefonálásra, videókonferenciára, a kis tárgyalóban pedig megbeszéléseket lehet tartani. A kutyabarát irodát alapvetően letisztult dizájn jellemzi, a magas belmagasságú helyiségek egyes részleteiben is tetten érhető a múlt szellemisége. Az épület másik szárnyában kialakítottak két külön bejáratú apartmant: ezekbe alapvetően kisebb családokat, párokat és egyedül megszállókat várnak, akik dolgozni szeretnének, de adott esetben kirándulással, borkóstolással is töltenék idejüket.

A Parókia Coworking minden hétköznap nyitva tart, bár a rezsiválság a helyet sem kerüli el, de a tervek szerint egész télen nyitva lesznek. Az első nap mindenki számára ingyenes.

Hasonló tartalmak

Admin mode