A Pasta Siena a veszprémi Fortuna udvarban nyitotta meg kapuit, jobban mondva az ablakát, ahonnan Bató János, az alapító és ötletgazda adja ki a jobbnál jobb olasz tésztákat, melyek nem mellesleg teljesen vegánok. Mivel az olaszok amúgy is rengeteg zöldséget, friss fűszereket és paradicsomot pakolnak a változatosan elkészített tésztákra, így nem is olyan meglepő, hogy Janóék is ebbe az irányba mentek el, a legtöbb tészta náluk is „magától” vegán, de például a carbonarát tofuval, a bolognait pedig borsófehérjével dobják fel. Tésztánkra többféle szószt választhatunk és a parmezán sem hiányozhat, de itt sörélesztőpehelyből készül. A Pasta Siena a Míves tésztáit, azon belül is a klasszikus pappardellét használja, de lehet választani pennét és gluténmentes tésztát is, a további alapanyagok pedig a környékről érkeznek.