Keresés EN

A Pasta Siena a veszprémi Fortuna udvarban nyitotta meg kapuit, jobban mondva az ablakát, ahonnan Bató János, az alapító és ötletgazda adja ki a jobbnál jobb olasz tésztákat, melyek nem mellesleg teljesen vegánok. Mivel az olaszok amúgy is rengeteg zöldséget, friss fűszereket és paradicsomot pakolnak a változatosan elkészített tésztákra, így nem is olyan meglepő, hogy Janóék is ebbe az irányba mentek el, a legtöbb tészta náluk is „magától” vegán, de például a carbonarát tofuval, a bolognait pedig borsófehérjével dobják fel. Tésztánkra többféle szószt választhatunk és a parmezán sem hiányozhat, de itt sörélesztőpehelyből készül. A Pasta Siena a Míves tésztáit, azon belül is a klasszikus pappardellét használja, de lehet választani pennét és gluténmentes tésztát is, a további alapanyagok pedig a környékről érkeznek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A