Keresés EN

A Pasta Siena a veszprémi Fortuna udvarban nyitotta meg kapuit, jobban mondva az ablakát, ahonnan Bató János, az alapító és ötletgazda adja ki a jobbnál jobb olasz tésztákat, melyek nem mellesleg teljesen vegánok. Mivel az olaszok amúgy is rengeteg zöldséget, friss fűszereket és paradicsomot pakolnak a változatosan elkészített tésztákra, így nem is olyan meglepő, hogy Janóék is ebbe az irányba mentek el, a legtöbb tészta náluk is „magától” vegán, de például a carbonarát tofuval, a bolognait pedig borsófehérjével dobják fel. Tésztánkra többféle szószt választhatunk és a parmezán sem hiányozhat, de itt sörélesztőpehelyből készül. A Pasta Siena a Míves tésztáit, azon belül is a klasszikus pappardellét használja, de lehet választani pennét és gluténmentes tésztát is, a további alapanyagok pedig a környékről érkeznek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A