Keresés EN

2014-ben még Patent Hostelként indult a néhány éve már Patent Bed & Bar Badacsony néven futó szállás- és vendéglátóhely. A bár kínálatának fő irányvonalát a mintegy negyvenféle gin adja, de legalább feleennyi rum is szerepel az itallapon. A Patentban persze whiskyzni, sörözni és borozni is lehet. Ha társasággal megyünk, a közös esteket társasjátékokkal is feldobhatjuk.

Letisztult, balatoni tematikával játszó szobák közül választhatunk, ha megszállnánk Badacsonyban. A 12 szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szálláshoz pedig reggeli is jár, például saját készítésű croissant-nal és a balatonfüredi Pazar Coffee-ből érkező kávéval is várnak. Mivel egész évben nyitva tartó helyről van szó, a téli szezonban meleg italokra is érdemes betérni, az udvaron lévő jakuzzi pedig bármikor beüzemelhető. A strand ötperces sétával, gyalog is kényelmesen megközelíthető.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A