Keresés EN

A Pizza Pazza Zamárdi szabadstrandján található étterem fatüzelésű kemencében sült pizzákkal, olasz tésztákkal, klasszikusokkal, ázsiai és vegán ételekkel szolgálja ki a déli parti kis üdülővárost. Part menti elhelyezkedésétől függetlenül a vendéglátóhely hozza a színvonalat, és felülírja azokat a sztereotípiákat, amiket egy ilyen helyszínről általában gondolni szoktunk. Ráadásul olyannyira, hogy már közel három évtizede várja a családokat és baráti társaságokat. Itt kövön sült, rusztikus pizzát ehetünk, amihez nem csak drága olasz alapanyagokat használnak fel. Külön érdeme a helynek, hogy ötféle vegán fogást is tartanak fent folyamatosan az étlapon. Ha valaki pedig inkább a húsok, a halak és a tengeri herkentyűk ízvilágában merülne el, az sem fog csalódni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A