Keresés EN

A Pizza Pazza Zamárdi szabadstrandján található étterem fatüzelésű kemencében sült pizzákkal, olasz tésztákkal, klasszikusokkal, ázsiai és vegán ételekkel szolgálja ki a déli parti kis üdülővárost. Part menti elhelyezkedésétől függetlenül a vendéglátóhely hozza a színvonalat, és felülírja azokat a sztereotípiákat, amiket egy ilyen helyszínről általában gondolni szoktunk. Ráadásul olyannyira, hogy már közel három évtizede várja a családokat és baráti társaságokat. Itt kövön sült, rusztikus pizzát ehetünk, amihez nem csak drága olasz alapanyagokat használnak fel. Külön érdeme a helynek, hogy ötféle vegán fogást is tartanak fent folyamatosan az étlapon. Ha valaki pedig inkább a húsok, a halak és a tengeri herkentyűk ízvilágában merülne el, az sem fog csalódni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A