Keresés EN

Gasztró

Rozmaring Kiskert Vendéglő és Pizzéria

Strandolók, fesztiválozók, hétvégi gasztrotúrázók és családosok zarándokolnak a déli part egyik legjobb pizzájáért ide, a széplaki kis étterembe, ami erőteljesen idézi meg a nagybetűs Itáliát.

De ez még annál is jobb, mert nem kell ahhoz Toszkánába utazni, ha megkívántuk a finom olaszos tésztákat, hal- és húsételeket vagy desszerteket. Nem véletlen, hogy a Gault Millau 2016-os listáján is kifejezetten előkelő helyen végeztek. A nyugodt nyaralóutcába szolidan belesimul a vendéglő, ahol Kiss Sándor séf olyan ételeket kanyarint, hogy rendre azt hiszik, Olaszországban tanulta forgatni a fakanalat.

Ülhetünk a családias belső térben vagy a kertben, a lényeg, hogy hagyjunk elég helyet a nutellás mini calzonénak. Vagy jöjjünk vissza még egyszer.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A