Keresés EN

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Természetvédelmi Majorjában minden az állatokról, különösen a lovakról szól. Van itt tereplovaglás, hintózás, csikós bemutató, lovas szánkózás és póni lovagoltatás is. Akiknek ez nem lenne elég, őshonos magyar háziállatfajtákat, rackajuhot, bivalyt, szürkemarhát, baromfit, pásztorkutyákat is láthatnak teljes életnagyságban.

A major a Nemzeti Park információs és idegenforgalmi központja is egyben. Nagyszerű kiindulópont gyalogosan, kerékpárral, lóháton, esetleg lovas kocsival bejárni a  Káli-medence természeti értékeit, különös tekintettel a Hegyestűre, a kőtengerekre vagy a Salföld községtől délre fekvő, az erdőben megbúvó páloskolostor-romra.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A