Keresés EN

Homokbányából változott kulthellyé a salföldi bánya, ahol nyáron koncertek, fesztiválok és kiállítások fogadnak. A régi örlőépület, a világosbarna napvitorlák és a süppedős sóder egyedi hangulatú bárnak ad otthont: kézműves söröket, helyi borokat és néhány koktélt is kaphattok itt, az épület konyháján pedig rusztikus pizzák készülnek, a megszokott ízek mellett bivalymozzarellás, szarvasgombás és vegán verzióban is.

A helyszínen színházi eseményeken, irodalmi esteken, különböző workshopokon vehettek részt, de akár egy sakkversenyen is kipróbálhatjátok magatokat. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A